ΕΝΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

 

Η IDS – INDUSTRIAL DRONE SERVICES αποτελεί μια πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα των drones, η οποία γνωρίζει σε βάθος την τεχνολογία των ΣμηΕΑ και τις διαφορετικές επιχειρησιακές ανάγκες των πελατών της.

Με το όραμα να παρέχουμε κορυφαία υποστήριξη σε νέους ή έμπειρους χειριστές και επαγγελματίες από κάθε κλάδο, αναπτύσσουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που επικεντρώνονται στη συμβουλευτική, στην παρουσίαση & πώληση προϊόντων, στην εκπαίδευση και στην υποστήριξη μετά την πώληση.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Η εταιρία μας και οι άνθρωποι της έχουν την απαραίτητη εξειδίκευση και γνώση για να λύσουν κάθε απορία. Μπορούμε να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις και προϊόντα για εσάς.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας ή επισκεφθείτε το κατάστημά μας ώστε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόσμο των drones και να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τα προϊόντα μας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η IDS παρέχει εκπαίδευση σχετικά με τη χρήση των drones καθώς και για πιο εξειδικευμένες εφαρμογές όπως η Γεωργία Ακριβείας, Επιθεωρήσεις και Τοπογραφική Αποτύπωση.

AFTER SALES

Μετά την αγορά του εξοπλισμού σας η εταρία μας αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα την υποστήριξή σας σε τεχνικά θέματα και συμβουλευτικού χαρακτήρα.