ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 

για επαγγελματίες

 

Η IDS – Industrial Drone Services, με έδρα στην Ελλάδα, παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών και προϊόντων για τη βιομηχανική χρήση μη-επανδρωμένων αεροσκαφών. Ο κύριος στόχος μας είναι η παροχή προηγμένων υπηρεσιών εναέριας επιθεώρησης, συμβουλευτικών υπηρεσιών και πώλησης εξοπλισμού σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες.

Η IDS εξειδικεύεται στη θερμική  και οπτική επιθεώρηση φωτοβολταϊκών πάνελ και ανεμογεννητριών ενώ παράλληλα αναπτύσσει τη δραστηριότητά της σε περισσότερους τομείς. Το όραμά μας είναι να είμαστε πρωτοπόροι στην καινοτόμο χρήση και ανάπτυξη εξοπλισμού και λογισμικού για drones.  

Η ομάδα της IDS έχει ως στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σύμφωνα με διεθνή πρότυπα και βέλτιστες πρακτικές σε κάθε κλάδο.  Η αξιοποίηση της τεχνολογίας των μη-επανδρωμένων αεροσκαφών καθιστά τις υπηρεσίες της IDS γρήγορες, οικονομικές και ασφαλείς, τόσο για το προσωπικό, όσο και για το περιβάλλον.

Εκτός από τις βασικές υπηρεσίες και αναφορές, η IDS προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες του κάθε πελάτη. 

Η ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΑΣ

null

Επιθεώρηση Ανεμογεννητριών

Συλλογή δεδομένων υψηλής ανάλυσης και αναλυτική αναφορά ζημιών

Solar Park

Επιθεώρηση Φωτοβολταϊκών

Εναέρια θερμογραφία φωτοβολταικών πάνελ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο IEC 62426-2017. Παρέχεται ανάλυση των βλαβών, παρακολούθηση εργασιών κατασκευής και επιθεώρηση στο πλαίσιο της λειτουργικής παραλαβής.

null

Γεωργία Ακριβείας

- Έρχεται σύντομα -
Η χρήση των drones έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της γεωργίας ακριβείας παρέχοντας δεδομένα και εφαρμογές που επιτρέπουν την παρέμβαση στην καλλιέργεια όσο και όταν χρειάζεται.

null

IDS - ACADEMY

- Έρχεται σύντομα -

ΝΕΑ

SIEMENS

Η νέα μας συνεργασία με τη Siemens Gamesa Renewable Energy

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία με την Siemens Gamesa για την επιθεώρηση των φτερών ανεμογεννητριών με drone. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σύμφωνα με τα πιο απαιτητικά διεθνή πρότυπα και να διατηρούμε την ποιότητα των επιθεωρήσεών μας στο υψηλότερο επίπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας στο info@industrialdroneservices.gr

Read more

ΠΕΛΑΤΕΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

e-banner espa gr