ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η IDS είναι μια καινοτόμος τεχνολογική startup με έδρα την Ελλάδα και προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες εναέριας επιθεώρησης με Drone / ΣμηΕΑ και υπηρεσίες συμβουλευτικής καθώς και πώληση εξοπλισμού υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες.

Η Industrial Drone Services διαθέτει εξειδίκευση στη θερμική και οπτική επιθεώρηση των Φ/Β πάνελ και στα Φτερά των Ανεμογεννητριών με προοπτική επέκτασης σε περισσότερους τομείς. Το όραμά μας είναι να παρέχουμε υψηλής εξειδίκευσης υπηρεσίες με τη καινοτόμο χρήση προηγμένων εφαρμογών εξοπλισμού και λογισμικού για ΣμηΕΑ/Drones.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες υλικού και λογισμικού, καθιστώντας τις επιθεωρήσεις μας οικονομικές, γρήγορες και ασφαλείς για τους πελάτες μας και το περιβάλλον.

Η IDS μπορεί αν παρουσιάζει τα αποτελέσματα της επιθεώρησης είτε στο πρότυπο που έχει αναπτύξει η ίδια είτε σύμφωνα με το σύστημα αναφοράς που διαθέτει και επιλέγει ο πελάτης.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες επιθεώρησης σε Φωτοβολταϊκά και Αιολικά πάρκα στις παρακάτω σελίδες.

Κάντε κλικ στις παρακάτω εικόνες για να επισκεφθείτε τις σελίδες μας για τα Φωτοβολταϊκά και τις Ανεμογεννήτριες για περισσότερες πληροφορίες

ids_main_solar
ids_main_wind

ΝΕΑ